Ieder mens is Uniek! Bij Uniek4u willen we het beste bij iedereen naar boven halen en gaan we voor kleinschaligheid en persoonlijk contact.

Hierbij wordt er per persoon gekeken naar zijn of haar mogelijkheden.

In ons pand aan de Ambachtsstraat zijn we op alle werkdagen druk bezig met o.a. het online zetten van producten in onze webwinkels.

Daarnaast bieden we verschillende activiteiten aan waarbij er diverse leerprocessen doorlopen kunnen worden.

  • Productie werk

  • Kook- en bakactiviteiten

  • Papier scheppen en verwerken

  • Naaiatelier

  • Creatief

  • Winkelwerkzaamheden

We hebben een eigen productlijn met ons merk Uniek. Hiervoor maken diverse producten van verschillende materialen: zoals (bedank) kadootjes, thee, sleutelhangers, sieraden, producten van textiel, memoborden, klemborden.

Al deze activiteiten zorgen voor een bepaalde ontwikkeling. Zoals: zelfstandigheid, zelfredzaamheid, eigenwaarde, sociale vaardigheden en werktempo. Maar ook het leren en aanwennen van waarden en normen en een juiste werkhouding. Tijdens deze activiteiten is er altijd professionele begeleiding aanwezig en worden de activiteiten (waar nodig) aangepast aan niveau.

Ben jij op zoek naar passende dagbesteding en wil je werken in een klein gezellig team?

Heb je een (WMO) indicatie of denk je dat je hiervoor in aanmerking komt?

We helpen je graag met het aanvragen of regelen hiervan. Ook kan je bij ons terecht voor een opstap naar betaald werk als het even niet alleen lukt, wij bieden een beschutte werkplek. We helpen je waar nodig om weer terug te keren in de maatschappij. Voor meer informatie kom gerust langs of neem contact op via onderstaande gegevens.

Uniek4u

Contactpersoon: Nathasja

Ambachtsstraat 20

8263 AK Kampen

info@uniek4u.com

Tel: 038-7370006 (Uniek4u)

Tel: 06-21355766 (Nathasja)

www.uniek4u.com

www.uniek-living.nl